Details
Start:

February 11 - 21:00

End:

February 12 - 01:00

Website:
Event Website
Venue

BIKERS BEER FACTORY

Savska ulica 150

Zagreb, Croatia

LADY SINGERS BAND SE VRAĆA!

Nakon odsvirane duple svjetske turneje u trajanju od 6 godina vraća nam se u Bikers – Lady Singers Band!

LSB su bend koji je svojim žestokim zvucima osvaja srca milijuna obožavatelja diljem svijeta, a na Vaš zahtjev dolazi pod svjetla pozornice BBF-a sa specijalnim programom za najvjerniju domaću publiku.

Da, sve znamo, predugo ih nije bilo kod nas, ali nakon dugih pregovora uspjeli smo ih nagovoriti da nam se vrate i odsviraju svoj najlegendarniji set.
Jako se veselimo suboti 11-2-2023 i sigurni smo da ćemo se svi zajedno pošteno izdivljati, kako na stageu, tako i ispred njega.

Kao i uvijek kad je ovaj legendarni bend u pitanju, očekujemo punu kuću pa savjetujemo da dođete na vrijeme i zauzmete pozicije.

Vidimo se u subotu!

𝐊𝐀𝐊𝐎 𝐃𝐎 𝐍𝐀𝐒?
Planirate k nama, a ne znate kako do nas?
Rado ćemo vam pomoći! Ako stižete javnim prijevozom, neovisno iz kojeg smjera grada dolazite, gledajte uskočiti na tramvaje broj 4, 5, 14 ili 17 i vozite se do stanice Prisavlje.

Ako nam stižete iz centra, Bikers (Savska 150) će vam biti s desne strane, a ako dolazite sa zapada grada, na semaforu prijeđite cestu i vratite se malo nazad.
S obzirom na to da ostajete do fajrunta – ako ne planirate doma taksijem – trebat će vam noćna tramvajska linija broj 32. Vozni red lako provjerite na web stranici ZET-a.

Za one koji dolaze osobnim autom ili su skupili ekipu u kombi – na raspolaganju imate naš parking koji se nalazi iza Bikersa, a do njega će te najlakše doći kroz ulicu Nova cesta, vozeći uz prugu do Savske 144A.

Ako ste za svoj put do Bikersa odabrali taksi, u aplikaciju upišite, ili vozaču recite da vas vozi na adresu Savska 150.