Details
Date:

February 4

Time:

21:00

Website:
Event Website
Venue

BIKERS BEER FACTORY

Savska ulica 150

Zagreb, Croatia

Broken Rockers, svima dobro poznati i kao vrhunski Motorhead tribute, koji razvale svaki stage na koji se popnu.

Takav nas scenarij čeka i u subotu u Bikersu pa vam je dosad već sasvim jasno da ćemo ovaj vikend rokat žestoko.
I iako znamo da o njima već sve znate i sve ste čuli, provjerite može li vas dodatno privući poruka dečkiju iz benda.

Oni kažu:
“Mi smo samo par fanova Motorheada i totalno prosječni glazbenici, koji su se jedan dan okupili da stvore najgori, najglasniji i najopakiji tribute band na svijetu. Mi NISMO Motorhead, ali ćemo svejedno rasturiti…I ne zaboravite: Rock and Roll je jedina religija koja vas nikad neće iznevjeriti!”.

𝐊𝐀𝐊𝐎 𝐃𝐎 𝐍𝐀𝐒?
Planirate k nama, a ne znate kako do nas?
Rado ćemo vam pomoći! Ako stižete javnim prijevozom, neovisno iz kojeg smjera grada dolazite, gledajte uskočiti na tramvaje broj 4, 5, 14 ili 17 i vozite se do stanice Prisavlje.

Ako nam stižete iz centra, Bikers (Savska 150) će vam biti s desne strane, a ako dolazite sa zapada grada, na semaforu prijeđite cestu i vratite se malo nazad.
S obzirom na to da ostajete do fajrunta – ako ne planirate doma taksijem – trebat će vam noćna tramvajska linija broj 32. Vozni red lako provjerite na web stranici ZET-a.

Za one koji dolaze osobnim autom ili su skupili ekipu u kombi – na raspolaganju imate naš parking koji se nalazi iza Bikersa, a do njega će te najlakše doći kroz ulicu Nova cesta, vozeći uz prugu do Savske 144A.

Ako ste za svoj put do Bikersa odabrali taksi, u aplikaciju upišite, ili vozaču recite da vas vozi na adresu Savska 150.